Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

From China with love: Fake up vol.2

Μετα τη χαρα που πηρα απ τη Skin 79 Oriental BB cream (διαβαστε το σχετικο review εδω) ετρεξα να παραγγειλω την πολυ γνωστη ,απ την ιδια εταιρια, Hot Pink Super BB cream που πολλες εκθειαζουν στο youtube..Τα 23 ευρω απο το BB cream shop μου φανηκαν αρκετα και ειπα να τη ψαξω και στο ebay..
Ημουν τυχερη (χαχαχα) να την βρω στη μιση τιμη και αμεσως αμεσως την παραγγειλα.Για να μην σας τα πολυλογω, αφου την παρελαβα,διαπιστωσα οτι δυστυχως επεσα θυμα της Κινεζικης απαταιωνιας!Και πως το διαπιστωσα; Η αληθεια ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις αν ειναι κατι fake η οχι, αν δν εχεις το γνησιο απο πριν. Αλλα παλι καλα, υπαρχει το google και το youtube, που μπορει να σου ανοιξουν τα ματια, οπως και εγινε. 
Ο Κινεζος λοιπον εννοειται αρχικα οτι το παιξε...Κινεζος οταν του ζητησα το λογο, αλλα με την απειλη οτι θα του αφησω αρνητικο feedback και αλλα τετοια, τελικα μου εστειλε τα λεφτα μου πισω.
Αυτη ειναι η BB που παρελαβα:



Αν και fake, απο ανθρωπινη περιεργεια να το πω; την δοκιμασα.. Παρακατω βλεπετε και swatch απ αυτην .


Δεξια τη ''βλεπετε'' απλωμενη


Εχει κιτρινο-ασπρο χρωμα αρχικα, αλλα οταν απλωνεται περνει το χρωμα του δερματος.Εχει λεπτη υφη,σχεδον σαν κρεμα προσωπου.Καλυψη (στη μια στρωση) μηδεν.Οπως φαινεται και στο χερι μου ειναι σαν να μην τη φοραω.Στις 4-5 μπορει κατι να καλυπτει.
Την πρωτη φορα που την δοκιμασα με επιασε φαγουρα, αλλα μονο σε ενα συγκεκριμενο σημειο, που ετυχε να χω και σπυρακι εκει. Την επομενη,(ναι την ξαναδοκιμασα) δν με πιασε φαγουρα πουθενα.
Τελος το αρωμα της ειναι πολυ βαρυ, μυριζει σκετο ταλκ,που προσωπικα δν μπορω καθολου.Με ενοχλουσε απιστευτα το πως μυριζε το προσωπο μου!
Εβγαλα και φωτο τα συστατικα που λεει πως περιεχει, σε περιπτωση που ενδιαφερει καποια, χωρις να ναι σιγουρο βεβαια κατα ποσο ισχυουν...



Α! Ανοιξα και το βαζακι και ειδα το πως ηταν το περιεχομενο...Μετα απ αυτο βεβαια πηγε κατευθειαν στα σκουπιδια...

Εκανα την τσιγκουνια μου και ειδα την διαφορα!
 Εσας σας εχει τυχει fake αγορα απ το ebay η αλλο site;





4 σχόλια:

  1. Διάβασα και είδα στο YouTube τι απατεωνιες κάνουν με την συγκεκριμένη. Ευτυχώς που πήρες τα λεφτά σου πίσω να λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικα οι Κινεζοι θελουν προσοχη στο ebay...οι Κορεατες ειναι πολυ πιο εμπιστοι! Το θετικο ηταν οτι τα πηρα πισω, αλλα ενταξει οσο να ναι απογοητευτικα γτ την περιμενα πως κ πως!

      Διαγραφή
  2. απο e-bay ειχα αγορασει την αυθεντικη γυρω στα 11 ευρώ με τα μεταφορικα. σιγουρα θελει προσοχη και να διαλεξεις σωστα τον πωλητη.την αγορασα απο Κορεα οπου παρασκευαζονται κιολας αν δεν κανω λαθος.... αν ενδιαφερεσαι ακομη θα ψαξω να σου βρω τον πωλητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω παρα πολυ! Προς το παρων εχω παραγγειλει μια της Skinfood. Να δω τι θα προκυψει κ θα σ πω :-)

      Διαγραφή