Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

MUA HAUL


Γειά σας! 
Στο σημερινό post θα σας δείξω τι αγόρασα απ τα MUA, τα οποία και ανακάλυψα πού αλλού; στο youtube σε makeup-tutorial!
Οι τιμές ξεκινάνε απο 1£ (1,25 ευρω) και φτάνουν μέχρι £4 (6 ευρω περιπου). Πρόσφατα λοιπόν είχαν free shipping και εννοείται ότι άρπαξα την ευκαιρία καθώς γλύτωσα £4,95, κάπου δλδ στα 7 ευρώ. Αγόρασα τα παρακάτω:

Γι αυτά πλήρωσα £18 (22ευρω περιπου), αρκετά καλή τιμή πιστεύω και για την ποιότητα τους, που αν και την περίμενα μέτρια έμεινα γενικά πολύ ευχαριστημένη. 
Αναλυτικά:

Shades:19,17,16 της σειράς matte
 
Swatches: 19,16,17

 Γράφουν αρκετά έντονα (εδώ είναι χωρις primer περασμένες μόνο μια φορά) και δν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να πάρετε χρώμα.
Ειναι 2g η συσκευασία,δλδ αρκετή ποσότητα και για 1£ αξίζει. Αν είχε και άλλες αποχρώσεις νομίζω θα τις έπερνα όλες!  


Ρουζ Shades: 1,3

 
Bronzed Perfection






Swatches: Bronzed Perfection,shade 1, shade 3
Τα ρουζ γράφουν πολύ εύκολα και έντονα, με το που τα ακούμπησα με το πινελάκι πήρε αρκετό χρώμα! Εκ πρώτης όψεως φαίνονται να χουν shimmer αλλά στο μάγουλο δίνουν απλώς μια ωραία λάμψη.Το ίδιο συμβαίνει και με το bronzer, που ενώ έχει shimmer βγαίνει αρκετά ματ στην επιδερμίδα.Τα λάτρεψα και κυρίως το shade 1! 

Liquid eyeliner shades:2,3/ Glitter eyeliner shades:10,1

Αγαπω το υπεροχο αυτο τιρκουαζ eyeliner! Οτι πρεπει για καλοκαιρι! Εχουν πολυ καλη διαρκεια, γραφουν εντονα αλλα θελουν λιγο χρονο για να στεγνωσουν γτ ειναι αρκετα υγρα θα ελεγα.
Το ιδιο ισχυει και για τα γκλιτερ, που δν ξερω με ποιο σκεπτικο τα αγορασα, γτ δν ειμαι καθολουν φαν του γκλιτερ.

Love Hearts balms: Sweet Kiss,Great Lips

Swatches:Sweet Kiss,Great Lips
Με τα συγκεκριμενα ειμαι καταενθουσιασμενη! Υπεροχο αρωμα, υπεροχο χρωμα, σουπερ ενυδατικα και τεραστια ποσοτητα!


Μολυβι φρυδιων Shade: Brunette

Swatch μολυβιου
Γεμισμα τα φρυδια μου δν μπορω να πω οτι χρειαζονται, το πηρα πιο πολυ δοκιμαστικα. Στην πρωτη δοκιμη λοιπον, να σημειωθει οτι τα φρυδια μου ειναι καταμαυρα και τα μαλλια μου καστανοξανθα, η αντιδραση του αδερφου μου για τα φρυδια μου ηταν λιγο εντονη ( με παρομοιασε με την συγχωρεμενη την Μαρικα Μητσοτακη). Το χρωμα ηταν αποτυχια και δυστυχως εχει μονο 2 αποχρωσεις, μια για ξανθιες και μια για καστανες οπου και πηρα. Σαν μολυβι  ειναι μαλακο αρκετα και θελει λιγη προσοχη στο απλωμα. Μαλλον θα το χρησιμοποιησω σαν μολυβι ματιων.

Πουδρα shade 1

Swatch πουδρας

Τελος θα κλεισω με την πουδρα, που λιιιγο απογοητευτικα. Την δοκιμασα μονο μια φορα και αυτο γτ το χρωμα ''πορτοκαλιζει'' στο προσωπο μου αν και πηρα την πιο ανοιχτη αποχρωση. Κατα τ αλλα εχει πολυ ελαφρια υφη, κοστιζει μονο 1£ και εχει 5.7g προιοντος.


Ειμαι αρκετα ευχαριστιμενη με τα προιοντα που χω δοκιμασει μεχρι στιγμης απ τη συγκεκριμενη εταιρια και σκοπευω και στο μελλον να κανω και αλλα ψωνια, καθως προσφατα ανανεωσε την σειρα της με αρκετα νεα προιοντα!

Εσεις εχετε δοκιμασει απ την MUA; Αν ναι ,δωστε ιδεες ;)

10 σχόλια:

  1. Όμορφα πραγματάκια αγόρασες,καλοφόρετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο τέλεια είναι η ροζ-μπεζ σκιά;;; την έχω λιώσει!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. τελεια απ ολες τις αποψεις! και χρωμα και αποδοση και τιμη!

      Διαγραφή
  2. δεν ξερω πως εχω αντισταθει τοσο καιρο και δεν εχω παραγγειλει. το wishlist μου στο site τους ειναι γεματο αλλα παραγγελια δεν εχω κανει ακομη..... το μονο που μου την δινει χωρις να εχω δοκιμασει τα καλλυντικα τους ειναι οτι οι ονομασιες ειναι σκετοι αριθμοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμενε λιγο ακομα πριν ψωνισεις! Κανε like στη σελιδα τους στο Face γτ μολις μαζεψουν τα like που θελουν θα δωσουν κωδικο για 35% οφ και δωρεαν εξοδα αποστολης! Αυτο με τους αριθμους νομιζω στα νεα τους προιοντα το δν το χουν.

      Διαγραφή
    2. τι ειπες τωρα???? ειμαι σε επιφυλακη....

      Διαγραφή
  3. Ρουζ θα δοκιμάσω σίγουρα στην επόμενη παραγγελία μου! Οι ματ σκιές φαίνονται πολύ καλές!Κρίμα που οι μεταλλικές είναι τόσο σκληρές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eixe elaxisti paraggelia ??
    Apo tis mat skies, poia apo tis 2 einai pio bezouli? I mesaia? Den mporo na katalavo :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω πρεπει να ηταν 10£ ελαχιστη, δν θυμαμαι κ καλα. Η πιο μπεζουλη ειναι η 17,ενω η 16 ροζιζει. Τωρα προκειται να βαλουν προσφορα, εχε το νου σου!! :D

      Διαγραφή