Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Skin 79 Oriental BB cream review

Την αμαρτία μου θα την πω...αν δν έβγαζε η Garnier την πολυδιαφημισμένη της BB cream μπορεί και να μην μάθαινα ποτέ για το συγκεκριμένο είδος!
 Ε τώρα πια που ξέρω είπα να δοκιμάσω και γω. Της Garnier δν κατάφερα να την βρω ποτέ στην απόχρωση light,όσες φορες πήγα να την αγοράσω, και έτσι στράφηκα στο ebay όπου και ''χτύπησα'' σε δημοπρασία την Skin 79 Gold Oriental BB cream το travel size (15ml). 
Ebay 5.99$ (5 ευρω περιπου)


Η συγκεκριμένη απευθύνεται σε ξηρές και ταλαιπωριμένες επιδερμίδες, έχει εκχυλίσματα από τσάι καθώς και αντιγηραντικές ιδιότητες (όχι ότι τις χρειάζομαι...προς το παρων!) και τέλος ότι λευκαίνει το δέρμα (ούτε αυτό το χρειάζομαι γτ είμαι ήδη πολύ λευκή).
Στην πράξη τώρα! Την χρησιμοποίησα αρκετές φορές και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Έχει παρα πολυ καλή κάλυψη, πράγμα που δν περίμενα (την φανταζόμουν πιο πολυ σαν tinted moisturizer),
που μπορεί να ''χτιστει'' ανάλογα με τις ανάγκες κάθε δέρματος. Το χρώμα στην αρχή με τρόμαξε, καθώς φαινόταν πολύ σκούρο, αλλά μετά από την εφαρμογή προσαρμόστηκε στο δικό μου! Τη χρησιμοποίησα κυρίως σαν concealer πάνω σε κοκκινίλες και σπυράκια.
Παρακάτω στη φωτο με ελάχιστη ποσότητα καλύφθηκε αρκετα το ταττου μου, οπότε φαντάζεστε τι θαύματα έκανε στο πρόσωπο μου, που τελευταία δν ήταν και στα καλύτερά του:



Tο μόνο μικροοούλι μειονέχτημα για μένα είναι η μυρωδιά της. Δν ξέρω, μου θυμίζει μεικαπ (foundation) που χρησιμοποιούσε η μαμά μου όταν ήμουν μικρή...

Χάρηκα πάρα πολύ για την αγορά αυτή. Είναι πρώτη φορά μπορώ να πω που μένω τόσο ευχαριστημένη με την κάλυψη των ατελειών του προσώπου μου από κάποιο προιον!


Γενικά έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για τις BB cream της συγκεκριμένης εταιρίας και σκοπεύω σύντομα να δοκιμάσω και άλλες απ αυτή και εννοείται θα σας ενημερώσω!

Εσείς τι BB cream χρησιμοποιείτε; έχετε δοκιμάσει από την Skin 79 προιόντα;


(Συγχωρέστε τα λάθη μου...είμαι νέα μπλογκερ...Θα βελτιωθώ, I promise! :D )



6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φαίνεται αυτή η BB!! Έχεις βραβειάκι http://diary-of-a-beauty-addict.blogspot.gr/2012/09/kreativ-ward.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες στην blogo-σφαιρα! Μπράβο! Πολύ ωραίο post! Την συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει! Εγώ μέχρι στιγμής έχω αγοράσει και τις δυο bb cream της Garnier αλλά φοράω εδώ και μείνες την δεύτερη που είναι για λιπαρές επιδερμίδες. Είναι τέλεια! Αλλά επειδή μου τελειώνει, θα πάρω την νέ bb cream All-In-One των The Body Shop που επίσης έχω δοκιμάσει και προσωπικά μου άρεσε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σας βρηκα! Σ ευχαριστω παρα πολυ! Θα χω υποψην μου αυτο για την BB του Body shop!

      Διαγραφή
  3. εξαιρετικο το post σου! την συγκεκριμενη δεν την εχω δοκιμασει αλλα νομιζω θα το κανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω παρα πολυ! Μολις την δοκιμασεις περιμενω εντυπωσεις!

      Διαγραφή