Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

NYX Mini Collection


Με αφορμη το ανοιγμα του πρωτου NYX καταστηματος στη Θεσσαλονικη, ειπα να σας δειξω τα προιοντα που χω απ τη εταιρια αυτη (κυριως κραγιον) και να σας πω τη γνωμη μου γι αυτα, μιας και τα χρησιμοποιω αρκετο καιρο. Ολα τα χω παρει απο site της Αμερικης. Οι τιμες τους ποικιλουν απο site σε site.Δυστυχως,σε ολα site,τα δειγματα χρωματων της NYX αποκλινουν αρκετα απ το πως δειχνουν απο κοντα




Θα αρχισω με τα αγαπημενα μου Black Label κραγιον. Εκτος το οτι εχουν πολυ ωραια συσκευασια, ειναι πολυ ενυδατικα σαν κραγιον, απλωνονται ευκολα, κρατανε και εχουν και μια φρουτενια μυρωδια! Ενα αλλο συν ειναι η μεγαλη ποικιλια χρωματων καθως επισης και η ποσοτητα (4g).  



Πανω: BLL114 Diva κατω: BLL191 Bling


Συνεχιζω με τα κραγιον απ την ματ σειρα. Το βασικα μου θεμα μ αυτα ειναι οτι ξηραινουν αρκετα τα χειλη, οπως τα περισσοτερα ματ κραγιον αλλωστε, και οπωσδηποτε χρειαζονται καποιο ενυδατικο πριν φορεθουν. Με μια μονο στρωση αφηνουν πολυ εντονο χρωμα και εχουν και μεγαλη διαρκεια. Σε αντιθεση με τα Black Label, δν εχουν τοοσο ευχαριστο αρωμα, αλλα δν μπορω να πω οτι με ενοχλει σε μεγαλο βαθμο. Η ποσοτητα τους ειναι στα 4,5g (τεραστια!!) και ειναι η μονη σειρα απ τα κραγιον με τη μικροτερη ποικιλια σε χρωματα. 


A-Δ: ΜL520 Audrey, ML513 Angel , ML506 Summer Breeze


Απ την σειρα Round Lipsticks εχω τα περισσοτερα,και περιμενω και 2 νεα απ το Beauty Joint. Και αυτα ειναι ενυδατικα, εχουν λιιιγο πιο απαλη υφη απ τα BL αλλα σε αποδοση χρωματος και διαρκειας ειναι  αρκετα ικανοποιητικα.Εχουν επισης μεγαλη ποικιλια χρωματων και η ποσοτητα τους ειναι στα 4,2g...no bad!


Α-Δ: LSS529 Thalia , LSS565 B52 , LSS632 Frappucino , LSS635 Doll , LSS644 Spell Bound


Απ τα Μega Shine Lipgloss εχω μονο ενα (δν ειμαι και πολυ φαν των γκλος γενικα) ΟΜΩΣ  αυτο το αγαπησα! Ειναι αυτο ακριβως που λεει η ονομασια του,Mega Shine! Δινει λαμψη στα χειλη (εχει διακριτικο shimmer) ,δεν κολλαει καθολου  και  μυριζει τσιχλοφουσκα!! Το φοραω συνηθως πανω απο nude κραγιον. Ποσοτητα: 15ml...


Mega Shine lipglos:Sugar Pie


Το τελευταιο προιον χειλιων που εχω ειναι ενα Long lipliner, που μου στειλανε δωρο σε μια παραγγελια. Δν μπορω να πω οτι ειναι μαλακο για τα χειλη,το βρισκω οτι τα ξηραινει καπως, ομως αφηνει εντονο χρωμα και ειναι...long που σημαινει οτι θα σας κρατησει για αρκετο καιρο.


Long Lipliner PL06 Burgundy


Τωρα, απο προιοντα για το προσωπο απ τη NYX, εχω μονο δυο ρουζ, ενα σε μορφη πουδρας και ενα κρεμωδες. Το ρουζ σε μορφη πουδρας ειναι απ τα καλυτερα  που εχω δοκιμασει! Λεπτη υφη, αρκετη διαρκεια, τελειο χρωμα! Το κρεμωδες ειναι αρκετα...κρεμωδες, απλωνεται πολυ ευκολα και το χρωμα του μπορει να χτιστει αναλογα τις προτιμησεις. Προσωπικα το σταθεροποιω παντα απο πανω με λιγη πουδρα ή ρουζ  για μεγαλυτερη διαρκεια αλλα και για να αποφυγω τη γυαλαδα, καθως εχω αρκετα λιπαρο δερμα. 


A-Δ: Cream blush CB01 Rose Petal , Blush PB06 Peach



Αυτα ηταν τα ολιγα προιοντα, αλλα τωρα με το Ελληνικο online καταστημα , πιστευω η συλλογη μου απο NYX θα μεγαλωσει (αναλογα με τις τιμες βεβαια :P). 

Ποια ειναι τα αγαπημενα σας NYX προιοντα ή ποια σκοπευετε να αγορασετε;
   
Για τα νεα προιοντα μου απ τη ΝΥΧ πατηστε εδω

14 σχόλια:

  1. Βρε τωρα εσύ αυτο το λες mini collection ; Αντε να ανοίξει το e shop να πάρουμε τίποτα φτηνό, αχαχαχαχα. Πολυ ωραία φαίνονται τα κραγιόν τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μινι απο αποψη ποικιλιας προιοντων! χαχαχα! Λενε θα ναι φθηνα αλλα οχι οσο στην Αμερικη...

      Διαγραφή
  2. Ποια κραγιόν θα διάλεγες από όλα? Τα black label?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Black Label δαγκωτο! κατα τη γνωμη μ ειναι τα καλυτερα και σε αποδοση και σε διαρκεια και σε ενυδατωση! μετανιωσα π δν πηρα περισσοτερα !!!

      Διαγραφή
  3. λατρευω τη NYX αλλα εχεις δικιο, τα swatches που μας δινει η εταιρια δεν ανταποκρινονται στο πραγματικο. και εγω παντα ψαχνω να δω swatches απο μπλογκ με σχετικα reviews. το angel κραγιον το ζαχαρωνω ήδη!!!! να δοκιμασεις και σκιες και μολυβια ματιων. ειδικα τα μολυβια ματιων ειναι πολυ καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε ολοκληρο research μεχρι να τα αγορασω κ γω! Εχω ολοκληρη λιστα για το online, να δω τι θα πρωτοπαρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω πάρει τίποτα απο nyx.Περιμένω να ανοιξει το online να παραγγείλω!!Εχετε καμια πληροφορία για το πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις διαλέξει υπέροχα χρώματα στα κραγιόν :) Εγώ ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά στο μέλλον σίγουρα!!

    Φιλάκια
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Πολυ! Ειμαι σιγουρη πως οταν δοκιμασεις θα σ αρεσουν πολυ!

      Διαγραφή
  7. Όλα είναι υπέροχα.Αν θες http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή