Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Mini Review: ELF Mineral Blemish Powder

Τι να πω τωρα γι αυτο το προιον;;; 

Ας σας δειξω καλυτερα το τι υποστηριζει πως κανει, οπως περιγραφει το site.


Heal and disguise blemishes with the all natural Mineral Blemish Kit. This translucent powder has active acne fighting ingredients like natural Sulfur, Tea Tree and Willow Bark to treat acne and prevent future breakouts while penetrating deep into the pores to control blackheads.

Με μια προχειρη μεταφραση υποστηριζει οτι τα συστατικα που περιεχει βοηθανε στην καλυψη των σημαδιων, στην θεραπεια της ακμης,στο γεμισμα των πορων και στο να ''ελεγχουν'' τα μαυρα στιγματα...Ακουγεται θαυματουργο ετσι;

Απ αυτα που λεει πως κανει,σε μενα τουλαχιστον δεν εκανε ΤΠΤ. Οταν το φοραγα ηταν σαν να μην το φοραγα! Δεν καθοταν στο δερμα με τπτ.. Τι καλυψη και πρασινα αλογα; Για θεραπεια ακμης και γεμισμα πορων δεν το σχολιαζω καν,και ας το χρησιμοποιουσα σχεδον καθε μερα μετα τον καθαρισμο, οπως προτεινει και το site.

Βεβαια δεν το εβαλα κατω,το δοκιμασα και αλλιως,οχι τιποτα αλλο, αλλα τα £7.50 τα φυσαω και δεν κρυωνουν!! Το εβαλα λοιπον πανω απ το κονσιλερ στα σημαδακια που χα στο προσωπο για σεταρισμα...Το αποτελεσμα ηταν σαν να με πασαλειψανε με ζυμαρι.
  Πραγματικα δεν βρισκω πως αλλιως μπορω να το χρησιμοποιησω και ας ειναι μονο 3.3gr.
Για αλλη μια φορα κλαιω τα λεφτα μου! Αλλα επρεπε να το φανταστω γιατι ακουγοταν too good to be true! Το μαπα ειναι λιγο...

 Τουλαχιστον μου φανηκε χρησιμο το πινελακι που ερχοταν μαζι σετ. 


Εσεις ποια προιοντα της ELF θεωρειτε πως δεν αξιζουν;


3 σχόλια:

  1. tis elf ta proionta einai uperoxa:)
    perna an theleis k esy ap to blog m mia bolta:)
    xoxo

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα έχεις βραβειάκια από εμένα πέρνα από το blog μου να τα παραλάβεις!
    thaliasbeautystories.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή