Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Review&Swatches: Rimmel Kate Moss Lasting Finish Lipstick






Καιρό ήθελα να δοκιμάσω τα κραγιόν της Kate Moss που έχει κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τη Rimmel London, όπως θα γνωρίζετε ήδη. Έχουν κυκλοφορήσει δύο σειρές, αν δεν κάνω λάθος, η lasting με τη μαύρη συσκευασία και η ματ με την κόκκινη. Εγώ διάλεξα να δοκιμάσω τα Lasting Finish στις αποχρώσεις 20 (έντονο φουξ με μωβ υποτόνους) και 22 ( έντονο κοκκινοπορτοκαλί ).


Γενικά χαρακτηριστικά:

Αρχικά η συσκευασία είναι μαύρη ματ και το καπάκι διαγώνιο με μια ανάγλυφη κορώνα στην κορυφή του, που είναι το σήμα της εταιρίας και στο μπροστινό μέρος του είναι υπογεγραμμένο με ροζ γράμματα και μια καρδούλα απ την Kate, όπως φαίνεται και στις φώτο:


Το προιον είναι στα 4gr. Μπορείτε να το βρείτε online και οι τιμές τους ποικίλουν ανάλογα το site, αλλά συνήθως δεν ξεπερνούν τα 8 ευρώ. 

Swatches:

Με φλας

Με φλας

Χωρίς φλας

Η άποψή μου

 Εφαρμόζεται πάρα πολύ εύκολα στα χείλη και με ένα πέρασμα αφήνουν αρκετό χρώμα. Μόλις φορεθούν αρχικά είναι ενυδατικά αλλά όσο περνάει η ώρα έχουν μια ελάχιστα κολλώδες υφή, όπως αρκετά long lasting κραγιόν. 
Είναι όμως long lasting; Όχι ,όπως θα περίμενε κανείς λόγω ονομασίας.
Φυσικά και ένα κραγιόν δεν μπορεί να κρατήσει πολλές ώρες αν μιλάς, τρως, πίνεις κτλ αλλά όταν το πουλάνε σαν lasting finish, δηλαδή μακράς διαρκείας, εγώ προσωπικά έχω την ιδέα ότι θα κρατήσει λίγες ώρες και όταν φύγει θα αφήσει ένα ομοιόμορφο χρώμα στα χείλη.Και αυτό είναι το βασικό μειονέκτημα του. Το περισσότερο χρώμα φεύγει αρχικά απ τη μέση των χειλιών και μένει το υπόλοιπο σαν περίγραμμα. Με τη βοήθεια ενός μολυβιού πριν φορεθεί, μπορεί να αποφευχθεί κάπως.  

Θα σας το πρότεινα:
Για την οικονομική του τιμή και τη μεγάλη ποσότητά του
Για την ποικιλία χρωμάτων 
Για την ενυδατική τους σύνθεση

Δεν θα σας το πρότεινα:
Λόγω ότι χρειάζεται να το ανανεώνετε αρκετά συχνά.


Μπορώ να πω ότι μ άρεσαν και ίσως δοκιμάσω και τη ματ σειρά.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απ τα Kate Moss;


1 σχόλιο: