Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Mini Review&Swatches : Bourjois Cream Blush



Με τα ρουζ της Bourjois έχω μια σχέση αγάπης-μίσους! Γι αυτό και δεν ήμουν σίγουρη το αν τελικά άξιζε να δοκιμάσω τα νέα cream to powder ρουζ που κυκλοφόρησε η Bourjois για πρώτη φορά φέτος. Στην Ελλάδα δεν είμαι σίγουρη αν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά τα βρίσκετε σίγουρα online στo ASOS. Τα προμηθεύτικα με προσφορά -30% και μου κόστισαν γύρω στα 7 ευρώ το ένα. 

Κυκλοφορούν σε τέσσερις αποχρώσεις. Αυτές που διάλεξα είναι οι:
01-Nude Velvet (ματ nude-ροδακινί) και 03-Rose Tender (ροζ ιριδίζον)

Γενικά χαρακτηριστικα:
 Η συσκευασία θυμίζει πολύ την κλασσική συσκευασία των ρουζ της Bourjois σε μοντέρνα εκδοχή. Είναι ελάχιστα μεγαλύτερη και πιο λεπτή, έχει επίσης καθρέπτακι και ανοίγει πατώντας το ''κουμπάκι'' που έχει.Επίσης η συσκευασία έχει το χρώμα της απόχρωσης που περιέχει.
Τέλος,είναι μόλις στα 2.5gr, μικρή ποσότητα για ρουζ κατέ με. 




Swatches:
03-Rose Tender

01- Nude Velvet

Η άποψη μου:
 Όπως σας είπα και παραπάνω δεν ήμουν σίγουρη για το τι θα προέκυπτε. 
Αρχικά είναι όντως cream to powder, δηλαδή με το που το απλώσετε δεν αφήνει την αίσθηση της λιπαρότητας που αφήνουν άλλα κρεμώδη ρουζ και η υφή τους είναι ακριβώς σαν να έχετε απλώσει ρουζ σε μορφή πούδρας,όμως συνεχίζουν να φαίνονται φυσικά και να χουν την γυαλάδα της υγείας. 
Το μόνο μικρό ελάττωμα είναι ότι η διάρκειά τους δεν είναι μεγάλη στο δικό μου λιπαρό δέρμα και πάντα το σετάρω με λίγη πούδρα ή ρουζ για μεγαλύτερη διάρκεια.Τα απλώνω είτε με τα δάκτυλα, είναι με το buffing brush απο Real Techniques.


Θα σας τα πρότεινα:
Για την καλή απόδοσή τους
Για το ωραίο φυσικό αποτέλεσμα που αφήνουν


Δεν θα σας τα πρότεινα:
Μόνο για την τιμή τους.
Για 10 ευρώ (foul-price) τα 2.5gr προιόντος είναι λίγη ποσότητα. 

Αν θα τα  ξαναγόραζα; Ίσως, στις ίδιες αποχρώσεις. Και λέω ίσως γιατί μ αρέσει να δοκιμάζω συνέχεια καινούρια προιόντα. 
 
Έρχονται και άλλα review πολλών προιόντων απ αυτά που σας έδειξα στα haul, part one και part two  

Εσείς χρησιμοποιείτε κρεμώδη ρουζ; Αν ναι, ποιά είναι τα αγαπημένα σας;

*Αν σας αρέσουν τα cream-blushes,μπορείτε να δείτε επίσης  review μου για τα κρεμώδη ρουζ της MUA εδώ και της NYX εδώ  .
  

2 σχόλια:

  1. Ωραια τα χρωματα που διαλεξες, η τιμουλα ειναι ένα αρκετα μεγαλο μειον για τη μικρη ποσοτητα, όντως! Αλλιώς η bourjois ειναι αγαπημενη εταιρια, και σιγουρα ειναι καλή ποιότητα ;) Ωραίο review :)) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα χρώματα που διάλεξες!Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά έχεις πολύ δίκιο για την ποσότητα είναι πολύ μικρή και είναι αρκετά ακριβό για την ποσότητα που περιέχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή