Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Save Your Money!: Οικονομικες Παλετες Σκιων

Δεν ξερω αν συμβαινει σε σας...ή εγω ειμαι η τρελη! Ποτε μα ποτε οι σκιες μου δεν ειναι αρκετες...οταν τις κοιταω παντα σκεφτομαι οτι μου λειπουν αποχρωσεις! και ας εχω τοσες που δεν προκειται να τελειωσουν ΠΟΤΕ! 

Οταν αρχισα να πρωτοβλεπω beauty videos στο youtube μου κανανε εντυπωση οι παλετες των 80,120,168 σκιων που χρησιμοποιουσαν οι περισσοτερες guru και για το ποσο οικονομικες ελεγαν πως ηταν.Επρεπε να τις αποκτησω!!

Μενα μικρο research βρηκα οτι οι παλετες αυτες κυκλοφορουν με διαφορες επωνυμιες (Coastal Scents,BH cosmetics κ.α.) ομως ολες προερχονται απο Κινα.Οι τιμες τους ποικιλου αλλα την μεγαλυτερη διαφορα στην τιμη την παρατησα στο Ebay, απ οπου και τις αγορασα. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιες με των παραπανω εταιριων, συνηθως ερχονται με ελαχιστα ή χωρις εξοδα αποστολης και η διαφορα της τιμης φτανει εως τα 20$ !! 

Επειδη πολυλογω, παμε να τις δουμε μια-μια!

42 Double Stack Μatte Palette: Η παλετα αυτη αποτελειται απο 42 σκιες και 10 ρουζ! Κοστιζε 14 ευρω, και ηταν η πρωτη παλετα που αγορασα απ το ebay. Ειναι η αγαπημενη μου και για την ποικιλια ματ χρωματων που εχει αλλα και για την αποδοση τους, που ειναι ακρετα καλη! Την χρησιμοποιω πολυ πολυ συχνα! Τα ρουζ εχουν εντονα χρωματα, ομως μερικα απ αυτα δεν γραφουν και τοσο καλα. Κυκλοφορει ακριβως η ιδια με shimmer σκιες. Μερικα swatch για να παρετε μια ιδεα:



Σκιες
Ρουζ


120 Eyeshadow Warm Color Neutral Palette:  120 σκιες με 10 ευρω, απ το ebay και παλι!!! Την πηρα στις neutral αποχρωσεις,που προτιμω περισσοτερο. Εχει και shimmer και ματ χρωματα, αλλα κρεμωδες,αλλα chunky,αλλα γραφουν πολυ εντονα και αλλα εχουν ελαχιστο pigmentation (δεν ξερω στα ελληνικα πως να το πω!! :P).Σιγουρα με ενα primer αποδιδουν πολυ καλυτερα.To μονο αρνητικο ειναι πως εχει μερικα χρωματα σχεδον ιδια. Για την τιμη και για την ποικιλια χρωματων, γενικα ειναι μια καλη παλετα. Κυκλοφορει και σε πολυχρωμη εκδοση! 

 




 88 Metal Brown Shimmer Color Palette:  Επισης αγαπημενη, παλι απο ebay 9ευρω περιπου. Τα χρωματα της ειναι εκπληκτικα!Την πηρα στους ζεστους τονους, ομως υπαρχει και σε πολυχρωμη εκδοση.  Οπως λεει και η ονομασια της, ειναι shimmer, γραφουν πολυ εντονα και μονο η ροζ-φουξ δεν εχει καθολου pigmentation,καθολου ομως.Μπορουν να χρησιμοποιηθουν και με βρεγμενο πινελακι για πιο εντονο αποτελεσμα. Σε μεγεθος, οι σκιες ειναι μικροτερες απ αυτες της παλετας με τις 120, ομως ετσι και αλλιως με τους απειρους συνδιασμους που μπορουν να γινουν ειναι λιγο δυσκολο να τελειωσουν.


Με φλας για να δειτε ποσο υπεροχες ειναι!

Ολα τα swatch εχουν γινει χωρις primer.


Α! Και για να μην το ξεχασω! Στο ebay θα τις δειτε και με το λογοτυπο της MAC σε πολυ υψηλοτερη τιμη. Μην γελαστειτε...Η MAC δεν εχει τετοιο πραγμα! 


Θα σας ενδιεφερε να δειτε και αλλες παλετες σκιων οικονομικες ή παλετες απ το Ebay με κονσιλερ και κραγιον;


Αυτααα! Βγηκε λιγο τεραστιο το post! Θα με ενδιερφερε πολυ να ακουσω αν εχετε δοκιμασει και σεις καποιες απ αυτες!


(συγχωρεστε με για τις φωτο, δεν ειναι και οι καλυτερες!)

16 σχόλια:

  1. Υπέροχες όλες!! Ειδικά αυτες με τα γήινα χρώματα
    φιλακια
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποστ σου ηταν το τελευταιο ποτηρι, θα παρω κι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nice palette and colours *_* your blog is very good and interesting. maybe follow? im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες είναι υπέροχες αχ τις θέλω και εγώ.nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελω και γω να παρω εδω και καιρο. προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη αφου εχω αυτα που χρειαζομαι αλλα μάλλον δεν το βλέπω και για πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαα και γω μια απ τα ιδια! Παντα λεω να κρατηθω και παντα καταληγω να ψωνιζει σαν τρελη!

      Διαγραφή
  6. gineta na kanw agores me paysafe card kai oxi vasa kai pistotikes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συναλλαγες γινονται συνηθως με paypal στο ebay, π ειναι κ το πιο ασφαλες κ αξιοπιστο.

      Διαγραφή
  7. Aχ τι τέλειες όλες!! Εγώ έχω την παλέτα 120 σκιών με τα χτυπητά χρώματα και έχω κάνει αντίστοιχη ανάρτηση, κρίμα που την πατάει τόσος κόσμος με εταιρείες τύπου coastal scents και bh cosmetics.. Θέλω να πάρω σίγουρα κι άλλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα!θελω και εγω να αγορασω παλετςς απο το ebay αλλα πως ξεεω αν ειναι καλες?εννοω μην ειναι μαιμου και παθουμε και τιποτα.....ας πουμε βρηκα την naked 2+3 7 δολαρια να την παρω?λεει ορι ςιναι αχρησιμοποιητη,κλειστη και καινουργια παλετα.....sorry για το μεγαλο post αλλα τωρα αρχιζω να μαθαινω .......ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή